BB2B
Castellano  |  Català

Benvingut a Better Business to Be

Assessorem als nostres clients per al futur

Empresa

Missió

La nostra gestió busca crear el màxim valor en totes les activitats que fem

Missió

BB2B vol ser l’assessor de confiança que tota organització necessita.

Visió

Aquesta confiança la desitgem generar sent agents del canvi, tant per als nostres clients com per als nostres col·laboradors a través del nostre compromís amb:

  • Crear avantatges competitius a través de solucions úniques.
  • Mobilitzar les organitzacions.
  • Aportar creativitat i passió en la nostra forma de fer.

Valors corporatius

A BB2B un grup de professionals independents vol aportar les millor solucions a les organitzacions amb les quals col·labora mitjançant la combinació de:

Visió global

Qualsevol dels anàlisis i propostes de valor realitzades han d’anar absolutament alineades amb l’estratègia de negoci definida, d’altra banda s’acostumen a invertir esforços en direccions equivocades, incomplint expectatives i causant la frustració dels diferents actors que intervenen.

Orientació pràctica

Totes les recomanacions i anàlisis es faran d’acord amb el que les millors pràctiques empresarials apunten, però sempre tenint en compte la dimensió del negoci i els seus condicionants. Sempre es té en compte el cost-benefici de cadascuna de les recomanacions realitzades.

Compromís amb l’èxit

Un compromís ferm de totes les parts implicades en la gestió i seguiment de les accions a emprendre és la clau de l’èxit. A BB2B ens plantegem les relacions en el llarg termini i, per tant, proposem analitzar els resultats de forma periòdica, identificar les desviacions que se’n puguin produir i implantar les mesures convenients.

Compromís amb la Societat

A BB2B volem retornar part dels rèdits que obtenim de la nostra feina en la societat que ens dona cabuda i per això

  • intentem col·laborar sempre que és possible amb organitzacions que compten amb persones amb risc d’exclusió social,
  • minimitzem l’impacte en el nostre entorn i,
  • hem creat la iniciativa "Obra Social BB2B".

Obra Social BB2B

Des de l'inici de la marxa del concepte BB2B s'ha apostat per retornar a la societat part del que obtenim en els nostres projectes en els nostres clients. Aquesta aposta s'ha transformat en el següent:

  • Des de 2008 el 0,7% de la facturació abans d'impostos s'ha donat a tres organitzacions sense ànim de lucre per a la millora de les condicions de vida de persones en risc d'exclusió social i la millora del nostre entorn:
  • Intermon Oxfam (www.intermonoxfam.org): Intermón Oxfam és una ONG que lluita, amb i per les poblacions desfavorides amb l'objectiu d'eradicar la injustícia i la pobresa, i per aconseguir que tots els éssers humans puguin exercir plenament els seus drets i gaudir d'una vida digna. Casal d’infants del Raval (www.casaldelraval.org): El Casal és una associació que concentra els seus esforços en els barris més vulnerables per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels nens, joves i famílies en situació o risc d'exclusió social i les comunitats on viuen, afavorint la transformació social des l'entorn proper. Fundació la Caixa (www.fundacio.lacaixa.es): La Fundació col·labora en el Programa de millora de la qualitat de vida a barris d’hàbitat informal de la ciutat de Yaoundé on no existeixen sistemes de tractament de les aigües residuals i només el 40% de les famílies té accés a l’aigua potable.

Si ets client de BB2B, moltes gràcies pel teu granet de sorra a la millora de les condicions de vida de molta gent, si no ho ets t'animem a que col·laboris en la mesura del possible amb projectes que facin aquesta societat una mica més justa.

© BB2B 2018. Tots els drets reservats  |  Nota Legal  |  Política de Privadesa  |  Site Map  |  Contactar  |    RSS  |  Política de cookies
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat